det finns så mycket att tänka på, men inget att oroa sig över

så sant!

carolina, jag är på din sida

jag var precis inne på carolina gynnings blogg. där hade hon skrivit ett inlägg om hur ledsen hon blir över alla långa klagomail hon får. jag fårstår verkligen inte hur dessa människor tänker. om man nu ogillar henne så starkt varför läser man då hennes blogg? blir så fruktansvärt irriterad!!!!!

min favoritblommanejlika! rosa och i en stor bukett...

I just don´t know what to do with myself

jag blir så avundsjuk på alla som redan har kommit på vad de ska göra med sina liv. varför kan ingen säga åt mig vad jag ska satsa på? typ, gör så här så blir du lycklig... jag vill inte påstå att jag är olycklig, men önskar bara att min livsplan var någorlunda mer utstakad. just nu pluggar jag upp mina gymnasiebetyg för att kunna söka in på universitet. men grejen är ju den att jag inte ens vet vad jag ska söka när jag väl kommer dit. jag vet vad jag INTE vill göra, men hur ska jag komma på vad jag vill göra?

jag skiter i vad alla andra sägerjag tycker iallafall att paljetter är superfint!

dagens inspiration

hon är min absoluta favorit just nu. har en väldigt enkel stil men är samtidigt jävligt cool.

dree hemingway är en utav mina favoriter just nu. hon har en enkel stil, men är ändå jävligt cool. me looooove!!

yesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyes

finns det nåt bätrre än när det känns som om hela världen ler åt en?

en bra dag?

fan! jag vaknade inte förän 11.45 idag. det finns inget som kan få mig på så dåligt humör som när jag inser att jag har sovit bort hela förmiddagen. men så gick jag ut på balkongen... solen skiner och luften luktar sommar! det kanske kan bli en bra dag trots allt.

tradera är min vän

jag har precis sålt mitt första objekt på tradera. jippi!!!!!  men jag ska väl inte ropa hej förän pengarna är insatta på kontot.

Angelina är ju inte så dum ändå

Jag och pojkvännen kollade på Changeling igår. Brukar ha lite svårt för Angelina Jolie i vanliga fall, men den här filmen var faktiskt riktigt bra. Se den (om ni inte redan har gjort det)!

hej

nu har även jag skapat mig en blogg. följ om ni vill annars kan ni strunta i det. PUSS!

RSS 2.0